Enologia (2010) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINS | Codi | 19605221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
13 | 39 | 52 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
2 | 20 | 22 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |