Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20214124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
R. Matissek, F. Schnepel, G. Steiner; traducció de la 2ª edició alemanya O. López Buesa. , Análisis de los Alimentos. Fundamentos, métodos y aplicaciones. , , Acribia, 1998 Badui Dergal, Salvador , Química de los alimentos , 3d ed., México, D.F. [etc.] : Prentice Hall : Addison Wesl Pomeranz , Food analysis theory and practice , Chapman & Hall cop. , New York |
|
|
Complementària | |
-Llibre Food the chemistry of its components Coultate 3rd ed. London Royal Society of Chemistry -Llibre Food analysis ; edited by S. Suzanne Nielsen Nielsen, S. Suzanne 3rd ed. New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher -Llibre (manual laboratori) Food analysis laboratory manual Nielsen, S. Suzanne New York [etc.] : Kluwer Academic/Plenum Publisher -Llibre Official methods of analysis of AOAC International Conté: Vol. 1 Agricultural chemical, contaminants, drugs ; Vol. 2 Food composition, additives, natur Editors diferents a cada volum -Llibre Análisis de alimentos : métodos oficiales y recomendados por el Centro de Investigación y Control de la Calidad Madrid : Ministerio de Sanidad y Consumo. Servicio -Handbook Handbook of food analy sis Volume 1. Physical characterization and nutrient analysis; Volume 2. Residues and other food component analysis; Volume 3. Methods and instruments in applied food analysis Leo M.L. Nolle New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 2004 -Llibre Food Chemistry H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle 3rd. revised ed Berlin [etc.] : Springer, 2004 |