Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214005 | BIOLOGIA | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
19214004 | ESTADÍSTICA | Primer |
Formació bàsica | 6 | |
19214001 | MATEMÀTIQUES | Primer |
Formació bàsica | 9 | |
19214006 | BIOLOGIA CEL·LULAR | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
19214008 | BIOQUÍMICA | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
19214002 | FÍSICA | Segon |
Formació bàsica | 9 | |
19214007 | GENÈTICA | Segon |
Formació bàsica | 6 | |
19214003 | QUÍMICA | Anual |
Formació bàsica | 12 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214106 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES | Primer |
Obligatòria | 3 | |
19214120 | MICROBIOLOGIA | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214102 | QUÍMICA ENOLÒGICA | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214107 | VITICULTURA | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214113 | ENOLOGIA GENERAL I | Segon |
Obligatòria | 6 | |
19214111 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Segon |
Obligatòria | 9 | |
19214121 | OPERACIONS BÀSIQUES | Segon |
Obligatòria | 6 | |
19214101 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I | Anual |
Obligatòria | 6 | |
19214114 | ANÀLISI SENSORIAL I | Anual |
Obligatòria | 6 | |
19214105 | BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA | Anual |
Obligatòria | 6 | |
Tercer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214125 | ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214115 | ENOLOGIA GENERAL II | Primer |
Obligatòria | 3 | |
19214112 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214117 | PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA | Primer |
Obligatòria | 6 | |
19214122 | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Segon |
Obligatòria | 6 | |
19214123 | PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI | Segon |
Obligatòria | 3 | |
19214109 | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Segon |
Obligatòria | 3 | |
19214118 | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Segon |
Obligatòria | 6 | |
19214108 | VITICULTURA DE PRECISIÓ | Segon |
Obligatòria | 3 | |
19214103 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Anual |
Obligatòria | 6 | |
19214116 | ANÀLISI SENSORIAL II | Anual |
Obligatòria | 6 | |
19214110 | PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA | Anual |
Obligatòria | 6 | |
Quart Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214126 | MARKETING VITIVINÍCOLA | Primer |
Obligatòria | 3 | |
19214401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | Primer |
Pràctiques Externes obligatòria | 12 | |
19214119 | CRIANÇA I ENVELLIMENTS DELS VINS | Segon |
Obligatòria | 6 | |
19214127 | CULTURA VITIVINÍCOLA | Segon |
Obligatòria | 5 | |
19214104 | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Segon |
Obligatòria | 5 | |
19214124 | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Segon |
Obligatòria | 5 | |
19214128 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | Segon |
Obligatòria | 3 | |
19214301 | TREBALL DE FI DE GRAU | Anual |
Treball fi de grau | 6 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214204 | CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS | Primer |
Optativa | 3 | |
19214206 | EL VI COM ALIMENT | Primer |
Optativa | 3 | |
19214203 | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Primer |
Optativa | 3 | |
19214213 | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Segon |
Optativa | 3 | |
19214214 | CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS | Segon |
Optativa | 3 | |
19214217 | CREANT VALOR AL MÓN DEL VI | Segon |
Optativa | 3 | |
19214208 | MICOLOGIA VITÍCOLA | Segon |
Optativa | 3 | |
19214215 | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME | Segon |
Optativa | 3 | |
19214216 | TRACTAMENT I ANÀLISI DE DADES EN VI I ALIMENTS | Segon |
Optativa | 3 | |
19214202 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I | Anual |
Optativa | 3 | |
19214211 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II | Anual |
Optativa | 3 | |