Guia docent Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia |
català |
Doble titulació de Grau d'Educació Infantil i d'Educació Primària (2013) |
Assignatures |
INFÀNCIA, SALUT I ALIMENTACIÓ |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | INFÀNCIA, SALUT I ALIMENTACIÓ | Codi | 11904007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Formació bàsica | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||
Sessió Magistral |
|
Examen mixte | 50 | |||||||||
Seminaris |
|
Treballs Assistència |
20 10 |
|||||||||
Presentacions / exposicions |
|
Qualitat i innovació | 20 | |||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per tal d'aprovar l'assignatura caldrà tenir un 5 o més de nota final. Amb mensy d'un 40% obtingut a cada part, no es farà mitja i per tant es suspendrà l'assignatura.Si l'assignatura queda globalment aprovada però en alguna de les parts es té menys d'un 50% superat, la nota final es modificarà a la baixa. Tota la documentació lliurada per part de l'alumnat al professorat ha de reunir els requisits mínims aprovats pel consell de mestres amb la finalitat de ser avaluat positivament. D'acord amb la normativa vigent el professorat podrà establir aquelles mesures que consideri oportunes per al bon desenvolupament de les activitats avaluatives. Les mesures podrien incloure limitacions pel que fa a l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiant. |