Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
PREBIÒTICS I PROBIÒTICS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PREBIÒTICS I PROBIÒTICS | Codi | 19204233 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Comentar com serà el desenvolupament de l'assignatura, les metodologies, els continguts, el sistema d'avaluació i les fonts d'informació. |
Sessió Magistral | Explicar els conceptes bàsics |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Sessions de treball dels temes. Discussió entre tots de cada tema, valorant punts més importants |
Presentacions / exposicions | Presentacions dels resums dels temes. Grups de 2-3 elaboraran resums ppt dels temes en base a conclusions de sessions de treball |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |