Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Conèixer les eines aplicades en la indústria alimentària per controlar la bona gestió dels processos. Conèixer els sistemes disponibles d'eliminació i / o aprofitament dels residus generats per la indústria alimentària. Conèixer les noves tendències en l'envasat dels aliments així com en la gestió dels envasos. Aplicar especificacions, reglaments i normes relacionades amb l'enginyeria de processos alimentaris. Conèixer i aplicar les últimes i més innovadores tecnologies respectuoses amb el medi ambient per resoldre els problemes ambientals en diversos àmbits d'activitat, per exemple els de la indústria química i alimentària. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |