Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19214116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 1 | 2 | |||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
51 | 51 | 102 | |||||||
Debats |
|
9 | 9 | 18 | |||||||
Sessió Magistral |
|
10 | 10 | 20 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 1 | 2 | |||||||
Proves mixtes |
|
2 | 4 | 6 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |