Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES | Codi | 19214121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Aplicar coneixements bàsics de matemàtiques i física a l'enologia. | |
A2 | Conèixer i aplicar de forma adequada les bases de química general i química orgànica a l'enologia. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
B6 | Comunicar informació, idees, problemes i solucions de manera clara i efectiva en públic o en àmbits tècnics concrets. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |