Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS | Codi | 19214214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A12 |
Identificar els punts crítics en l'elaboració de vins escumosos i saber com controlar-los. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B3 |
Analitza una situació donada i identifica aspectes que cal millorar | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |