Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Codi | 19625205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades per el sector de l'enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o producte final. Reconèixer les característiques generals, i sobretot metabòliques, dels bacteris làctics del vi, principalment de Oenococcus oeni. | |
A9 |
Familiaritzar al alumnat amb la investigació enològica actual. Analitzar resultats d'investigació, i ser capaç de treure conclusions. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |