Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
EL SECTOR CERVESER |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
50% | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
20% | |||||
Presentacions / exposicions |
|
30% | |||||
Proves objectives de preguntes curtes | |||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |