Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
, , , Champagnol, F., Eléments de physiologie de la vigne et de viticulture générale, 1984, Saint-Gely-du-Fesc Blouin, J. et G. Guimberteau, Maturation et Maturité des raisins, 2000, Éditions Féret Branas, J., Viticulture, 1974, Déhan Luis Hidalgo y José Hidalgo, Tratado de Viticultura. Tomo I, 2011, Mundi-Prensa Bourrié, B., Las carencias minerales de la viña, 1999, SADEF- Pôle Agro-Environmental d´Aspach. Aspach-le Boon, K.F. et. Al, Seasons of Change. A guide to succesful vineyard investment in a changing world, 1999, Primary Industries and Ressources, S.A Nicolas Joly, El vino del cielo a la tierra, 2012, ED. Fertilidad D. Jackson & D. Schuster, The production of grapes & wine in cool climates, 2001, Daphne Brasell Associates Ltd and Gypsum Press Jean Cordeau, Création d'un vignoble, 1998, Éditions Féret Ambrosi H., et al, Guide des cépages. 300 cépages et leurs vins, 1997, Ed. Eulgen Ulmer Luis Hidalgo y José Hidalgo , Ingenieria y mecanización vitícola, 2001, Mundi-Prensa Reynier, Manual de Viticultura, 6ª ed, 2011, Mundi-Prensa |
Complementària | |