Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | Codi | 19625203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Desenvolupar els continguts i les conclusions d'un article científic sobre la temàtica. |
50% | ||||
Treballs |
|
Treball individual per escrit, per explicar els continguts d'un article científic, interpretant les conclusions i donant una visió crítica del mateix. | 25% | ||||
Altres | Capacitat de comunicació (en la presentació i el treball) |
25% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |