Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | CARACTERÍSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. | Codi | 19625213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Es presentarà l'assignatura als alumnes, partint de la morfologia de la vinya. Coneixement del nivell general en viticultura |
Sessió Magistral | Exposició teòrico - pràctica dels continguts de l'assignatura, presencial |
Fòrums de discussió | Debats sobre els temes tractats en les classes presencials a través del fòrum de discussió del Moodle |
Pràctiques de camp/sortides | Visita a les instal•lacions de Mas dels Frares (Constantí) per veure "in situ" una vinya |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients mitjançant cita prèvia amb el professor, o per correu electrònic. |