Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19625210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
, Le Vigneron Champenoise, , Guillem Truyols, Estudi de l'evolució del comportament escumat i de la fracció col·loidad del cava durant la seva elaboració: aspectes de diferents tractaments , , Tesi Doctoral De Rosa, Tullio, Tecnologia dei vini spumanti, AEB, cop. 1987 , Brescia Varios, Congres del Cava, Varios años, De Rosa, Tullio, Tecnología de los vinos espumosos , Mundi-Prensa, 1990, Madrid David Armstrong, Bryce Rankine, Geoff Linton, Sparkling wines : the technology of their production in Australia, , |
Complementària | |