Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Alumnes Màsters Interuniversitaris |
Assignatures |
ESPAIS I EINES PER AL TREBALL COL·LABORATIU |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ESPAIS I EINES PER AL TREBALL COL·LABORATIU | Codi | 11665211 | ||||
Ensenyament | Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 5 | 6 | |||||
Sessió Magistral |
|
4 | 4 | 8 | |||||
Seminaris |
|
4 | 4 | 8 | |||||
Treballs |
|
5 | 13 | 18 | |||||
Debats |
|
5 | 0 | 5 | |||||
Atenció personalitzada |
|
5 | 10 | 15 | |||||
Proves pràctiques |
|
5 | 10 | 15 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |