Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACÈUTICS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204234 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Conèixer els efectes dels components bioactius dels aliments sobre la salut Identificar els perfils nutricionals saludables Comprendre les bases de legislació referent a aliments Entendre el paper de la EFSA en Europa en relació als aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B5 |
Amb la seva forma de comunicar i relacionar-se contribueix a la cohesió del grup S’ interessa per la importància de l’activitat que es desenvolupa en el grup | |
B6 |
El llenguatge no verbal es apropiat al discurs verbal Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |