Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Codi | 19625208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1.Tratamientos prefermentativos de mostos de uva. Alternativas a la clarificación de mostos. |
1. Tractaments prefermentatius de mosts de reím. Alternatives a la clarificació de mosts. |
2.Clarificació i filtració de vins. Filtració tangencial. | |
3.Estabilització proteica de vins blancs. | |
4.Estabilització tartàrica de vins. Nous mètodes de predicció de l'estabilitat tartàrica. Desenvolupament tecnològic dels mètodes de tractament i procediment de millora. | |
5.Desmetalització de vins. Desferrització de vins mitjançant l'aplicació de tècniques d'intercanvi protònic. Eliminació de metalls pesants. |