Bebidas Fermentadas (2014) |
Asignaturas |
ANÁLISIS SENSORIAL DE VINOS ESPUMOSOS DEL MUNDO |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2015_16 |
Asignatura | ANÁLISIS SENSORIAL DE VINOS ESPUMOSOS DEL MUNDO | Código | 19625211 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sesión magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Prácticas en laboratorios | A la sala de tast els estudiants fan desgustacions de vins blancs, rosats, blanc de Noirs i Negres escumosos de tot el món. |
Trabajos | Treball individual escrit per presentar-lo a classe: Recerca per païssos productors de vins escumosos. Cada alumne treballàrà un país diferent. |
Atención personalizada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |