Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN | Codi | 19625211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Revistes: -La revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles -Le Blanc et le Rouge -Le Vigneron Champenoise -La revue française d’œnologie
Libres: - Champagne : Une historie inatendue (les editions de l’atelier). -Les Grans Vins sans sulfites de Arnaud Immelé. -Les parfums du Vin. Richard Pfister. -Le sol, la terre et les champs de Claude et Lydia Bourguignon. -Champagne, Le vin secret sous la direction de Richard Marchal. Ed. Épure. -Condicionantes nitrogenados en la elaboración de cava. Csic-Urv. Fac Enología- -Noirs et Blancs en Champagnes. Michèle Jolyot. Atelier Michèle Jolyot 2007. -Les méthodes biologiques apliquées a la vinification et à l'oenologie, conservation -traitements emboutellaige champagnisation artisanale "le courrier du livre". Max Léglise. |
|
Complementària | |