Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214005 | BIOLOGIA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19214004 | ESTADÍSTICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
19214001 | MATEMÀTIQUES | 1Q |
Formació bàsica | 9 | |
19214006 | BIOLOGIA CEL·LULAR | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19214008 | BIOQUÍMICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19214002 | FÍSICA | 2Q |
Formació bàsica | 9 | |
19214007 | GENÈTICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
19214003 | QUÍMICA | AN |
Formació bàsica | 12 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214101 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214114 | ANÀLISI SENSORIAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214106 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19214113 | ENOLOGIA GENERAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214120 | MICROBIOLOGIA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214111 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | 1Q |
Obligatòria | 9 | |
19214102 | QUÍMICA ENOLÒGICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214121 | OPERACIONS BÀSIQUES | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214107 | VITICULTURA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214105 | BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA | AN |
Obligatòria | 6 | |
Tercer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214115 | ENOLOGIA GENERAL II | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19214117 | PRÀCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19214125 | ECONOMIA I GESTIÓ D'EMPRESES | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214122 | ENGINYERIA ENOLÒGICA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214112 | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214123 | PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19214109 | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19214118 | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214108 | VITICULTURA DE PRECISIÓ | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19214103 | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | AN |
Obligatòria | 6 | |
19214116 | ANÀLISI SENSORIAL II | AN |
Obligatòria | 6 | |
19214110 | PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA | AN |
Obligatòria | 6 | |
Quart Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | 1Q |
Pràctiques Externes obligatòria | 12 | |
19214119 | CRIANÇA I ENVELLIMENTS DELS VINS | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
19214127 | CULTURA VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 5 | |
19214104 | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 5 | |
19214124 | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 5 | |
19214126 | MARKETING VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19214128 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
19214301 | TREBALL DE FI DE GRAU | AN |
Treball fi de grau | 6 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19214218 | ALIMENTS FERMENTATS | 1Q |
Optativa | 6 | |
19214204 | CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS | 1Q |
Optativa | 3 | |
19214206 | EL VI COM ALIMENT | 1Q |
Optativa | 3 | |
19214203 | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | 1Q |
Optativa | 3 | |
19214214 | CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS | 2Q |
Optativa | 3 | |
19214217 | CREANT VALOR AL MÓN DEL VI | 2Q |
Optativa | 3 | |
19214216 | EINES D'ANÀLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI | 2Q |
Optativa | 3 | |
19214208 | MICOLOGIA VITÍCOLA | 2Q |
Optativa | 3 | |
19214215 | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME | 2Q |
Optativa | 3 | |
19214202 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I | AN |
Optativa | 3 | |
19214211 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II | AN |
Optativa | 3 | |