Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la gestió de la qualitat i de la seguretat alimentària. Anàlisi d'aliments. Traçabilitat. | |
A1.4 |
Integra la seguretat alimentària com un element més de l'activitat de l'empresa. Controla eficaçment la qualitat dels resultats que es generen en un laboratori d'àmbit agroalimentari. Valora la necessitat d'implantar un sistema de qualitat en les empreses agroalimentàries. Gestiona el sistema de qualitat d'una indústria agroalimentària. Adopta un sistema de treball basat en els sistemes de gestió de la qualitat. Controla la traçabilitat dels productes agroalimentaris. | |
A2.1 |
Coneix la normativa i la reglamentació vigent relacionada amb el control i l'avaluació de la qualitat dels productes agroalimentaris. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |