Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ENZIMOLOGIA INDUSTRIAL | Codi | 19204217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Els exercicis dels temes 1 i 2 s'avaluaran i valdran cadascun un 10% de la nota final | 20 % | ||||
Proves mixtes |
|
Es faran dos exàmens parcials eliminatoris. | 80 % |
||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
És requisit imprescindible un mínim de 4 en cadascuna de les proves parcials. A més, la mitjana dels dos exàmens ha de donar 5 per a aprovar l'assignatura. La segona convocatòria consistirà en un únic examen amb tot el contingut de l'assignatura. La nota serà el 80%. El 20% restant vindrà de la nota de les activitats. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora |