Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19204236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1: Introducció a la qualitat i seguretat alimentària. Aspectes legals. |
|
Tema 2: Alteracions dels aliments. Agents físics, químics i microbiològics | |
Tema 3: Contaminants d'aliments. Tòxics naturals i antinutrients. Contaminants químics d'origen biòtic i abiòtic. Contaminants biològics |
|
Tema 4: Control i gestió de la qualitat i seguretat en la indústria alimentària. Control microbiològic dels aliments. | |
Tema 5: Mètodes de conservació dels aliments. |