Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA II |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | VITICULTURA II | Codi | 19224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Conèixer les aptituds dels principals porta-empelts i varietats productores de raïm per a vinificació. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B7 |
Soluciona els problemes considerant els elements del desenvolupament sostenible i les seves implicacions | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte |