Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | MICOLOGIA VITÍCOLA | Codi | 19224216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Conèixer els fongs i el seu potencial biològic com organismes fitopatògens. Conèixer les conseqüències de les infeccions fúngiques en viticultura, tant sobre la planta com durant el procés de maduració del raïm. Disposar dels criteris necessaris per prevenir o combatre malalties criptogàmiques. Disposar dels coneixements necessaris per minimitzar les malalties criptogàmiques durant la planificació d’una nova plantació Conèixer els beneficis que poden aportar els fongs i les tècniques d’aplicació en viticultura Disposar dels criteris necessaris que permetin, o no, assumir el risc de l’ús de raïm infectat per fongs pel consum humà. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B5 |
S’ interessa per la importància de l’activitat que es desenvolupa en el grup | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |