Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
Pla específic d'actuació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN conv. única |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Selecció/assignació del treball de fi de grau | Selecció i assignació de la temàtica del treball de fi de màster a desenvolupar. |
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster | Entrevistes que l’estudiant manté amb el seu tutor/s de treball de fi de màster en diferents moments del desenvolupament del treball. |
Elaboració del treball de fi de grau/màster | Elaboració d'un treball per part de l'estudiant en el qual es plasmarà l'assoliment de les competències del màster. |
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster | Defensa oral per part dels estudiants del treball de fi de màster. |