Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA | Codi | 19635202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Conèixer les diferents varietats de raïm, el seu cicle de vida i la relació amb les característiques del most Distingir les tècniques vitivinícoles del maneig de la vinya i les operacions anuals de manteniment del cultiu | |
A8 |
Distingir les característiques sensorials dels diferents vins i vins especials | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |