2017_18
2017_18
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Grau d'Enginyeria Mecànica (2010)
Grau d'Enginyeria Química (2010)
Màster Oficial
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica (2016)
Enginyeria Química (2013)
Enginyeria Termodinàmica de Fluids (2014)
Gestió d'Empreses Tecnològiques (2017)
Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera (2013)
Prevenció de Riscos Laborals (2009)
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Assignatures
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA
DADES IDENTIFICATIVES
2017_18
Assignatura (*)
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA
Codi
20234007
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
6
Formació bàsica
Primer
2Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica
mireia.giralt@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web
Descripció general i informació rellevant
Estructura, funció i organització dels éssers vius
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent