Grado en Biotecnología (2009) |
Asignaturas |
BIOTECNOLOGÍA MOLECULAR ANIMAL Y VEGETAL |
Evaluación |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2017_18 |
Asignatura | BIOTECNOLOGÍA MOLECULAR ANIMAL Y VEGETAL | Código | 19204122 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Obligatoria | Tercer | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Metodologías | Competencias | descripción | Peso | ||||
Seminarios |
|
Attendance at seminars and testing its content (short answer questions) Animal biotechnology seminars: 5% Plant biotechnology seminars: 5% |
10% | ||||
Prácticas en laboratorios |
|
Evaluation of laboratory practise reports Animal laboratory practice: 5% Plant laboratory practice: 5% |
10% | ||||
Otros |
Otros comentarios y segunda convocatoria | |||
Qualifier: Exam of plant biotechnology Weight: 30% (minimum grade to pass 4) Qualifier: Exam of animal biotechnology Weight: 50% (minimum grade to pass 4) Qualifier: Seminars in plant biotechnology Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Seminars in animal biotechnology Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Laboratory practice_ plant Weight: 5% (obligatory presence) Qualifier: Laboratory practice_ animal Weight: 5% (obligatory presence) |