Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ASPECTES LEGALS, SOCIALS I COMUNICATIUS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ASPECTES LEGALS, SOCIALS I COMUNICATIUS | Codi | 19204124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A14 | Valorar l'impacte soci-econòmic i les implicacions bioètiques dels diferents processos biotecnològics, i assegurar les disposicions legals vigents | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Aprendre a aprendre. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |