Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME | Codi | 19214215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A15 | Ser capaç de participar al conjunt de les activitats dintre una empresa de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |