Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME | Codi | 19214215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació dels continguts de l’assignatura i dels sistemes d’avaluació . Indroducció al marc conceptual de l'assignatura. |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts del temari |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Anàlisi d'experiències i casos. |
Debats | Discussió i debat sobre algun tema d’actualitat presentat pel professor on cal participar. També es té en compte la participació activa de l’alumne a classe. |
Treballs | Descripció d’un producte enoturístic |
Atenció personalitzada | Els alumnes disposaran de la possibilitat de rebre atenció personalitzada a les hores assignades de tutoria de l’assignatura fora de les hores de classe i durant les hores destinades al treball autònom. Fora d’aquestes hores hi haurà la possibilitat de concertar hores d’atenció sol•licitant-ho prèviament per correu electrònic a l’adreça jaume.salvat@urv.cat |