Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL I |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL I | Codi | 19224107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Disposar dels coneixements necessaris per a descriure un vi en públic. Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B3 |
Analitza riscos i beneficis de la innovació | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |