Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Elaboració de vins generosos | |
2. Destil·lats i altres derivats de la vinya i el vi | |
3. La clarificació del vi. Estabilització del vi en front de precipitacions col·loïdals | |
4. Estabilització del vi en front de sals de ferro i de coure | |
5. La clarificació del vi. Estabilització del vi en front de precipitacions de les sals tartàriques | |
6. Filtració del vi | |
7. Sistemes de tapament d’ampolles | |
8. L’embotellat del vi |