Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Seminaris |
|
Resolució de les tasques proposades | 25-40% | |||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes | 60-75% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura és de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |