Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Revisions bibliogràfiques Bacterial spoilage of wine and approaches to minimize it (2008) EJ Bartowsky, Letters in Applied Microbiology 48: 149-156 At the cutting-edge of grape and wine biotechnology (2013) Borneman AR, Schmidt SA, Pretorius IS, Trends Genet 29: 263-71 Recent Applications of Biotechnology in Wine Production (2008) O Colagrande, A Silva, MD Fumi, Biotechnology Progress 10: 2-18
Llibres: Wine Microbiology: Practical Applications and Procedures (2010) KC Fugelsang and CG Edwards Tratado de enología (2008) R Gayon Microbiología del vino (2005) A Carrascosa, R Muñoz y R González Bases científicas y tecnológicas de la enología (2004) Guillaume Girard Microbiología enológica (fundamentos de vinificación) (2004) A. Suárez Lepe y B. Iñigo Leal Vinos de fruta (elaboración artesanal e industrial) (2002) E. Kolb Teoría y práctica de la elaboración del vino (2002) R.G. Boulton y colaboradores WIne microbiology and biotechnology (2002) G Fleet Tecnología del vino blanco (1998) Tullio De Rosa |
|
Complementària | |