Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PATRIMONI DEL VI I TURISME III |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PATRIMONI DEL VI I TURISME III | Codi | 19635111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Comprendre els components del territori i la seva diversitat com a context de l'activitat enoturística | |
A7 |
Conèixer i aplicar el disseny de cartes de vins harmonitzant-los amb l'oferta gastronòmica. Dominar les tècniques i instruments del servei del vi (ampolles, gots, decantadors, etc.) Identificar les zones vitivinícoles del món i les diferents denominacions d'origen. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |