Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | Codi | 20234116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i programa. Mètode d'avaluació. Bibliografia |
Sessió Magistral | Presentar els conceptes fonamentals inclosos en el temari i fomentar que els alumnes cerquin informació addicional i complemetaria que ajudi a integrar els coneixements adquirits. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de casos pràctics relacionats amb els conceptes exposats en la classes magistrals. |
Avantprojecte | Desenvolupament de l'estudi d'un cas pràctic d'obtenció d'un producte a partir d'unes materies primeres. Fomentar la capacitat d'anàlisi i síntesi de l'alumne en el disseny d'un procés de fabricació. Fomentar la capacitat de treball en equip, interdependència i competències tècniques i socials de l'alumne. |
Resolució de problemes, exercicis | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura, per part de l'estudiant. |
Atenció personalitzada | Resolucio de consultes i dubtes invividualment per cada alumne en el despatx del professor. |