Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | Codi | 19625104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Wingate, Lory Mitchell. Project management for research and development : guiding innovation for positive R&D outcomes.CRC Press, Taylor & Francis Group, 2015 Newton, Richard The Project Manager. Mastering the art of Delivery.Prentice Hall, 2nd edition, 2009 https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/ |
|
Complementària | |