Bebidas Fermentadas (2014) |
Asignaturas |
MACROMOLÉCULAS DE LA UVA Y EL VINO |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2018_19 |
Asignatura | MACROMOLÉCULAS DE LA UVA Y EL VINO | Código | 19625203 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | |
Sesión magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Presentaciones/exposiciones | Desenvolupar els continguts i les conclusions d'un article científic sobre la temàtica. |
Trabajos | Treball individual per escrit, per explicar els continguts d'un article científic, interpretant les conclusions i donant una visió crítica del mateix. |
Atención personalizada |