Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
GESTIÓ D'EMPRESES D'ENOTURISME I EMPRENEDORIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | GESTIÓ D'EMPRESES D'ENOTURISME I EMPRENEDORIA | Codi | 19635106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Identificar els diferents tipus de vi existents i tenir coneixements dels processos de producció vitivinícola, des del tractament de la matèria primera fins a l’obtenció del producte final. | |
A3 | Aprofundir en el funcionament dels sistemes turístics i adquirir coneixements sobre els principis de desenvolupament, gestió i governança de destinacions enoturístiques des d’una perspectiva sostenible, responsable i competitiva. | |
A5 | Dissenyar i implantar estratègies innovadores per al desenvolupament de productes i destinacions d’enoturisme. | |
A7 | Valorar el context històric, geogràfic, cultural i social de les regions productores de vi i integrar-lo en els programes d’innovació vitivinícola i en el disseny de productes per als consumidors enoturístics. | |
A8 | Percebre, apreciar i dominar la diversitat de característiques sensorials del vi i les tècniques de tast. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT3 | Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
CT4 | Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |