Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS, COMPOSTOS BIOACTIUS I NUTRACÈUTICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS, COMPOSTOS BIOACTIUS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
Preparació del tema a debatre, participació activa en el debat, treball en equip. | 10% | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Treball a classe, intervencions, discussió | 40% | ||||
Proves mixtes |
|
Prova objectiva individual amb preguntes de respostes curtes, sobre continguts de tots temes | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||