Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS DOLÇOS I DE CRIANÇA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS DOLÇOS I DE CRIANÇA | Codi | 19635109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
• Producció de vins negres de criança. | |
• Varietats de raïm. Compostos fenòlics i anàlisi de color. | |
• Producció de vi negre. | |
• Mètodes d’envelliment. Tipus de bótes. | |
• Característiques sensorials. | |
• Elaboració de vins dolços naturals. | |
• Tipus de vins dolços i mètodes d’elaboració. | |
• Vins embotellats: sauternes. |