Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A L'ENOLOGIA | Codi | 19635202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l'assignatura |
Sessió Magistral | Explicació dels concenptes necessaris per l'elaboració dels diferents tipus de vins |
Seminaris | Introducció a la degustació |
Pràctiques de camp/sortides | Visites a bodegues |
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava | Pràctiques al celler experimental, participant en el procés d'elaboració del vi |
Atenció personalitzada | Els estudiants poden contactar amb el professor a través del correu electrònic i concertar data: fernando.zamora@urv.cat |