Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
CONTROL I INSTRUMENTACIÓ |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | Codi | 20214105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria | |
A1.2 | Dissenyar, executar i analitzar experiments relacionats amb l'enginyeria | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.1 | Comunicar i transmetre coneixements, habilitats i destreses de manera clara i efectiva en l'àmbit de l'enginyeria | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1.4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |