Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Formulació, anàlisi, resolució i debat d’un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l’assignatura. |
Seminaris | Treball en profunditat d’un tema monogràfic. Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals. |
Atenció personalitzada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |