Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS | Codi | 19204127 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Treballs bibliogràfics escrits per grups, en forma de Review sobre diferents processos, màxim 8 pàg, abstract en anglès | 32% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació i exposició dels treballs bibliogràfics per grups, en powerpoint. Autoavaluació entre tots tenint en compte claredat, interès, dificultat del tema, forma exposició, i discussió. | 32% | ||||
Altres | Prova escrita sobre els continguts presentats als treballs realitzats pels estudiants. |
36% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. |