Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
BEGUDES ESPIRITUOSES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BEGUDES ESPIRITUOSES | Codi | 19224228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat | |
A12 |
Conèixer el procés tecnològic d’elaboració de destil·lats. Disposar de la capacitat d’associar percepcions sensorials amb la composició del producte a fi de poder modificar els processos. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |