Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE CERVESA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE CERVESA | Codi | 19224230 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels estudiants i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava | Aplicar, a nivell pràctic, la teoria sobre el procediment i l’elaboració de cervesa. |
Atenció personalitzada | Temps que el professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |